Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2018Чернігівська областьЧернігівський кооперативний коледж Чернігівської облспоживспілки

181 Харчові технології ВМ 4 / К 4

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-28.02.2021 (2р 6м)
Подано заяв: 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мотрюк І. Д. 15.000 До наказу (контракт) 8 0 7
  • Українська мова: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фаховий іспит: 7
+
2 Махонюк Д. А. 15.000 До наказу (контракт) 6 0 9
  • Українська мова: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фаховий іспит: 9
+
3 Кавайкін Є. О. 10.000 До наказу (контракт) 4 0 6
  • Українська мова: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фаховий іспит: 6
+
4 Сіленок К. Л. 10.000 До наказу (контракт) 4 0 6
  • Українська мова: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фаховий іспит: 6
+