Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 9 / К 9

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2018-28.02.2021 (2р 6м)
Подано заяв: 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Оригіналів: 4
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Васюк К. А. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фаховий іспит: 0
+
2 Маховик С. С. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фаховий іспит: 0
+
3 Кисель В. В. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фаховий іспит: 0
+
4 Тарасова О. М. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фаховий іспит: 0
+