Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 30 / БМ 10 / К 20

Інженерно-технологічний факультет • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 20 • Конкурс на бюджет: 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 13
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Таран А. С. 195.000 До наказу (бюджет) 5 190
  • Середній бал документа про освіту: 5
  • Харчові технології: 190
+
2 Маліс В. А. 174.820 До наказу (бюджет) 4.82 170
  • Середній бал документа про освіту: 4.82
  • Харчові технології: 170
+
3 Діканова О. В. 164.580 До наказу (бюджет) 4.58 160
  • Середній бал документа про освіту: 4.58
  • Харчові технології: 160
+
4 Серафимович К. В. 164.570 До наказу (бюджет) 4.57 160
  • Середній бал документа про освіту: 4.57
  • Харчові технології: 160
+
5 Матяш С. С. 159.000 До наказу (бюджет) 4 155
  • Середній бал документа про освіту: 4
  • Харчові технології: 155
+
6 Кононович Р. О. 158.710 До наказу (бюджет) 3.71 155
  • Середній бал документа про освіту: 3.71
  • Харчові технології: 155
+
7 Темір А. М. 154.650 До наказу (бюджет) 4.65 150
  • Середній бал документа про освіту: 4.65
  • Харчові технології: 150
+
8 Кібка Д. Ю. 153.580 До наказу (бюджет) 3.58 150
  • Середній бал документа про освіту: 3.58
  • Харчові технології: 150
+
9 Пономаренко Р. Ю. 149.110 До наказу (бюджет) 4.11 145
  • Середній бал документа про освіту: 4.11
  • Харчові технології: 145
+
10 Сніпич А. А. 149.000 До наказу (бюджет) 4 145
  • Середній бал документа про освіту: 4
  • Харчові технології: 145
+
11 Горда М. В. 148.040 До наказу (контракт) 3.04 145
  • Середній бал документа про освіту: 3.04
  • Харчові технології: 145
+
12 Руденко Ю. С. 138.640 До наказу (контракт) 3.64 135
  • Середній бал документа про освіту: 3.64
  • Харчові технології: 135
+
13 Чорна В. В. 184.880 Допущено 4.88 180
  • Середній бал документа про освіту: 4.88
  • Харчові технології: 180
14 Коровіна Я. В. 159.730 Допущено 4.73 155
  • Середній бал документа про освіту: 4.73
  • Харчові технології: 155
15 Бєлашевська Л. В. 144.360 Допущено 4.36 140
  • Середній бал документа про освіту: 4.36
  • Харчові технології: 140
16 Монах О. М. 143.670 Допущено 3.67 140
  • Середній бал документа про освіту: 3.67
  • Харчові технології: 140
+
17 Дмитрієнко В. С. 128.390 Допущено 3.39 125
  • Середній бал документа про освіту: 3.39
  • Харчові технології: 125
18 Баюш О. С. 4.680 Зареєстровано 4.68 0
  • Середній бал документа про освіту: 4.68
  • Харчові технології: 0
19 Іванюк Ю. І. 4.270 Зареєстровано 4.27 0
  • Середній бал документа про освіту: 4.27
  • Харчові технології: 0
20 Чуприна С. Ю. 4.520 Скасовано НЗ 4.52 0
  • Середній бал документа про освіту: 4.52
  • Харчові технології: 0