Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 20 / БМ 5 / К 15

Біотехнологічний факультет • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 13 • Конкурс на бюджет: 2.6
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Тацуля А. Я. 184.650 До наказу (бюджет) 4.65 180
  • Середній бал документа про освіту: 4.65
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 180
+
2 Зигало І. В. 184.350 До наказу (бюджет) 4.35 180
  • Середній бал документа про освіту: 4.35
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 180
+
3 Резніченко Я. Р. 179.860 До наказу (бюджет) 4.86 175
  • Середній бал документа про освіту: 4.86
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 175
+
4 Бедимський В. В. 179.340 До наказу (бюджет) 4.34 175
  • Середній бал документа про освіту: 4.34
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 175
+
5 Федосова О. О. 179.290 До наказу (бюджет) 4.29 175
  • Середній бал документа про освіту: 4.29
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 175
+
6 Чуб В. Г. 149.130 До наказу (контракт) 4.13 145
  • Середній бал документа про освіту: 4.13
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 145
+
7 Чайка А. В. 149.050 До наказу (контракт) 4.05 145
  • Середній бал документа про освіту: 4.05
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 145
+
8 Батирбекова Л. В. 148.710 До наказу (контракт) 3.71 145
  • Середній бал документа про освіту: 3.71
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 145
+
9 Положенцев Д. Є. 148.600 До наказу (контракт) 3.6 145
  • Середній бал документа про освіту: 3.6
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 145
+
10 Ратнер М. А. 143.350 До наказу (контракт) 3.35 140
  • Середній бал документа про освіту: 3.35
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 140
+
11 Калюжна А. Е. 174.800 Допущено 4.8 170
  • Середній бал документа про освіту: 4.8
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 170
12 Манько А. В. 4.270 Зареєстровано 4.27 0
  • Середній бал документа про освіту: 4.27
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 0
13 Товстоног Є. О. 3.590 Зареєстровано 3.59 0
  • Середній бал документа про освіту: 3.59
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 0