Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 5 / К 5

Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 124
Додаткове вступне випробування (залік) , k=0 , мін.бал 124
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Долінська О. В. 463.000 До наказу (контракт) 126 171 124 166
  • Іноземна мова: 126
  • Середній бал документа про освіту: 171
  • Додаткове вступне випробування: 124
  • Фаховий іспит: 166
+