Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 10 / К 10

Інженерно-технологічний факультет • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2022 (3р 10м)
Подано заяв: 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гапон О. М. 144.940 До наказу (контракт) 4.94 140
  • Середній бал документа про освіту: 4.94
  • Харчові технології: 140
+
2 Мельник О. В. 139.570 До наказу (контракт) 4.57 135
  • Середній бал документа про освіту: 4.57
  • Харчові технології: 135
+
3 Рожик А. В. 129.400 Допущено 4.4 125
  • Середній бал документа про освіту: 4.4
  • Харчові технології: 125
4 Щербина А. Д. 128.220 Допущено 3.22 125
  • Середній бал документа про освіту: 3.22
  • Харчові технології: 125
5 Прокопчук С. М. 3.450 Зареєстровано 3.45 0
  • Середній бал документа про освіту: 3.45
  • Харчові технології: 0