Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 10 / К 10

Біотехнологічний факультет • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2022 (3р 10м)
Подано заяв: 5
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Хиря О. С. 183.960 До наказу (контракт) 3.96 180
  • Середній бал документа про освіту: 3.96
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 180
+
2 Токмань Р. Т. 169.000 До наказу (контракт) 4 165
  • Середній бал документа про освіту: 4
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 165
+
3 Савченко О. І. 169.000 До наказу (контракт) 4 165
  • Середній бал документа про освіту: 4
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 165
+
4 Янов А. С. 163.860 До наказу (контракт) 3.86 160
  • Середній бал документа про освіту: 3.86
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 160
+
5 Рижова М. В. 133.040 До наказу (контракт) 3.04 130
  • Середній бал документа про освіту: 3.04
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 130
+