Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 65 / К 45

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 54
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 50
  • Оригіналів: 50
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кузьміна Т. М. 18.000 До наказу (бюджет) 9 9 0
  • Українська мова (Тестування): 9
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 9
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
2 Карапетян В. Х. 17.000 До наказу (бюджет) 9 8 0
  • Українська мова (Тестування): 9
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
3 Ревіна А. А. 17.000 До наказу (бюджет) 8 9 0
  • Українська мова (Тестування): 8
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 9
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
4 Кукса А. О. 16.000 До наказу (бюджет) 7 9 0
  • Українська мова (Тестування): 7
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 9
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
5 Коваль Х. І. 16.000 До наказу (бюджет) 8 8 0
  • Українська мова (Тестування): 8
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
6 Северин Ю. В. 15.000 До наказу (бюджет) 8 7 0
  • Українська мова (Тестування): 8
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
7 Горобій М. О. 15.000 До наказу (бюджет) 7 8 0
  • Українська мова (Тестування): 7
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
8 Пермякова С. Д. 14.000 До наказу (бюджет) 6 8 0
  • Українська мова (Тестування): 6
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
9 Дьомін Д. О. 14.000 До наказу (бюджет) 7 7 0
  • Українська мова (Тестування): 7
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
10 Дуднікова М. Ю. 14.000 До наказу (бюджет) 6 8 0
  • Українська мова (Тестування): 6
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
11 Яковенко А. М. 14.000 До наказу (бюджет) 6 8 0
  • Українська мова (Тестування): 6
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
12 Муртазаєва Г. С. 14.000 До наказу (бюджет) 7 7 0
  • Українська мова (Тестування): 7
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
13 Писатков М. Б. 14.000 До наказу (бюджет) 6 8 0
  • Українська мова (Тестування): 6
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
14 Попова К. В. 14.000 До наказу (бюджет) 6 8 0
  • Українська мова (Тестування): 6
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
15 Семенцова Я. А. 14.000 До наказу (бюджет) 8 6 0
  • Українська мова (Тестування): 8
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
16 Чуріков О. О. 14.000 До наказу (бюджет) 7 7 0
  • Українська мова (Тестування): 7
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
17 Ібраімова Т. В. 13.000 До наказу (бюджет) 6 7 0
  • Українська мова (Тестування): 6
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
18 Ємельова А. С. 13.000 До наказу (бюджет) 5 8 0
  • Українська мова (Тестування): 5
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
19 Караванська К. О. 13.000 До наказу (бюджет) 7 6 0
  • Українська мова (Тестування): 7
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
20 Каневець К. О. 13.000 До наказу (бюджет) 6 7 0
  • Українська мова (Тестування): 6
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
21 Боярченко А. А. 13.000 До наказу (бюджет) 6 7 0
  • Українська мова (Тестування): 6
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
22 Клочкова В. В. 13.000 До наказу (бюджет) 6 7 0
  • Українська мова (Тестування): 6
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
23 Кушнір К. В. 13.000 До наказу (контракт) 7 6 0
  • Українська мова (Тестування): 7
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
24 Покотило А. В. 13.000 До наказу (контракт) 6 7 0
  • Українська мова (Тестування): 6
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
25 Костоглодова В. К. 12.000 До наказу (контракт) 6 6 0
  • Українська мова (Тестування): 6
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
26 Верхогляд О. С. 12.000 До наказу (контракт) 5 7 0
  • Українська мова (Тестування): 5
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
27 Кривик Я. О. 12.000 До наказу (контракт) 6 6 0
  • Українська мова (Тестування): 6
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
28 Мацюк Т. М. 12.000 До наказу (контракт) 6 6 0
  • Українська мова (Тестування): 6
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
29 Городецька А. В. 12.000 До наказу (контракт) 5 7 0
  • Українська мова (Тестування): 5
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
30 Хартахай В. І. 11.000 До наказу (контракт) 6 5 0
  • Українська мова (Тестування): 6
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
31 Василенко А. І. 11.000 До наказу (контракт) 6 5 0
  • Українська мова (Тестування): 6
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
32 Харітонова Д. А. 11.000 До наказу (контракт) 6 5 0
  • Українська мова (Тестування): 6
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
33 Яцка О. М. 11.000 До наказу (контракт) 5 6 0
  • Українська мова (Тестування): 5
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
34 Журавльова В. Х. 11.000 До наказу (контракт) 5 6 0
  • Українська мова (Тестування): 5
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
35 Цимбал К. М. 11.000 До наказу (контракт) 5 6 0
  • Українська мова (Тестування): 5
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
36 Товмаш В. С. 11.000 До наказу (контракт) 5 6 0
  • Українська мова (Тестування): 5
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
37 Трухан А. І. 11.000 До наказу (контракт) 5 6 0
  • Українська мова (Тестування): 5
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
38 Білов А. А. 11.000 До наказу (контракт) 5 6 0
  • Українська мова (Тестування): 5
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
39 Волошина А. М. 11.000 До наказу (контракт) 6 5 0
  • Українська мова (Тестування): 6
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
40 Тряскін М. Е. 11.000 До наказу (контракт) 6 5 0
  • Українська мова (Тестування): 6
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
41 Чала К. А. 10.000 До наказу (контракт) 5 5 0
  • Українська мова (Тестування): 5
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
42 Орлова А. С. 10.000 До наказу (контракт) 5 5 0
  • Українська мова (Тестування): 5
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
43 Мартяшкіна О. А. 10.000 До наказу (контракт) 4 6 0
  • Українська мова (Тестування): 4
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
44 Приходько Н. О. 10.000 До наказу (контракт) 5 5 0
  • Українська мова (Тестування): 5
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
45 Василенко А. І. 10.000 До наказу (контракт) 5 5 0
  • Українська мова (Тестування): 5
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
46 Василенко Т. І. 10.000 До наказу (контракт) 5 5 0
  • Українська мова (Тестування): 5
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
47 Керімов Д. Д. 10.000 До наказу (контракт) 5 5 0
  • Українська мова (Тестування): 5
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
48 Жигіль К. О. 10.000 До наказу (контракт) 5 5 0
  • Українська мова (Тестування): 5
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
49 Здоровець К. В. 10.000 До наказу (контракт) 4 6 0
  • Українська мова (Тестування): 4
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
50 Федченко А. А. 10.000 До наказу (контракт) 5 5 0
  • Українська мова (Тестування): 5
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
51 Цись В. С. 6.000 Відмова 0 6 0
  • Українська мова (Тестування): 0
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
52 Скорих А. А. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова (Тестування): 0
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
53 Цибуліна О. С. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова (Тестування): 0
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
54 Фетісова В. С. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова (Тестування): 0
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0