Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 15 / К 15

Факультет товарознавства, управління та сфери обслуговування • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2018-01.03.2020 (1р 6м)
Подано заяв: 7
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Іноземна мова (іспит) , k=1
Фахове випробування , k=1
Фахове випробування , k=0
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Базюк М. А. 167.100 До наказу (контракт) 54 35.6 160 77.5
  • Іноземна мова: 54
  • Середній бал документа про освіту: 35.6
  • Фаховий іспит (додатковий): 160
  • Фаховий іспит: 77.5
+
2 Демків Ю. М. 155.800 До наказу (контракт) 42 28.8 85
  • Іноземна мова: 42
  • Середній бал документа про освіту: 28.8
  • Фаховий іспит: 85
+
3 Яцук Т. В. 153.400 До наказу (контракт) 45 28.4 80
  • Іноземна мова: 45
  • Середній бал документа про освіту: 28.4
  • Фаховий іспит: 80
+
4 Процев`ят І. М. 145.800 До наказу (контракт) 37.5 30.8 77.5
  • Іноземна мова: 37.5
  • Середній бал документа про освіту: 30.8
  • Фаховий іспит: 77.5
+
5 Зотова І. Г. 138.000 До наказу (контракт) 42 26 150 70
  • Іноземна мова: 42
  • Середній бал документа про освіту: 26
  • Фаховий іспит (додатковий): 150
  • Фаховий іспит: 70
+
6 Андріїв М. І. 132.400 До наказу (контракт) 34.5 30.4 67.5
  • Іноземна мова: 34.5
  • Середній бал документа про освіту: 30.4
  • Фаховий іспит: 67.5
+
7 Дорошко Н. Ф. 30.400 Відмова 0 30.4 0
  • Іноземна мова: 0
  • Середній бал документа про освіту: 30.4
  • Фаховий іспит: 0