Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 25 / БМmax 5 / К 20

Біолого-технологічний факультет • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2018-30.08.2023 (5р 0м)
Подано заяв: 3 • Конкурс на бюджет: 0.2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Пухальська А. 1 184.155 До наказу (бюджет) 179 167 174 8.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 179
  • Хімія (ЗНО): 167
  • Біологія (ЗНО): 174
  • Середній бал документа про освіту: 8.9
  • ГК
  • РК
+
2 Титаренко Г. М. 3 150.384 Відмова 121 146 156 8.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 121
  • Математика (ЗНО): 146
  • Біологія (ЗНО): 156
  • Середній бал документа про освіту: 8.7
  • РК
3 Борисенко Б. А. К 114.192 Відмова 105 104 112 4.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 105
  • Математика (ЗНО): 104
  • Біологія (ЗНО): 112
  • Середній бал документа про освіту: 4.7
  • РК