Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 10 / К 10

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 01.09.2018-31.01.2021 (2р 5м)
Подано заяв: 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Харіна М. А. 519.000 До наказу (контракт) 167 177 9.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 167
  • Історія України (ЗНО): 177
  • Середній бал документа про освіту: 9.5
  • РК
2 Грабовська А. О. 368.000 До наказу (контракт) 119 100 6.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Біологія (ЗНО): 100
  • Середній бал документа про освіту: 6.9
  • РК
+
3 Березіна В. В. 393.000 Відхилено (контракт) 126 117 7
  • Українська мова та література (ЗНО): 126
  • Історія України (ЗНО): 117
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • РК
4 Осадча О. М. 387.000 Відхилено (контракт) 107 117 8.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Історія України (ЗНО): 117
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • РК
5 Новак Ю. А. 353.000 Відхилено (контракт) 104 104 6.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 104
  • Біологія (ЗНО): 104
  • Середній бал документа про освіту: 6.5
  • РК