Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 10 / К 5

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 01.09.2018-28.02.2021 (2р 6м)
Подано заяв: 6
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 6
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ткаченко А. С. 538.000 До наказу (бюджет) 168 173 11.7
  • Історія України (ЗНО): 168
  • Українська мова та література (ЗНО): 173
  • Середній бал документа про освіту: 11.7
  • РК
+
2 Куртяк С. Ю. 480.000 До наказу (бюджет) 157 161 8.2
  • Математика (ЗНО): 157
  • Українська мова та література (ЗНО): 161
  • Середній бал документа про освіту: 8.2
  • РК
+
3 Філічкіна Т. С. 443.000 До наказу (бюджет) 131 142 9
  • Математика (ЗНО): 131
  • Українська мова та література (ЗНО): 142
  • Середній бал документа про освіту: 9
  • РК
+
4 Харлова А. Г. 381.000 До наказу (бюджет) 100 121 8
  • Історія України (ЗНО): 100
  • Українська мова та література (ЗНО): 121
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • РК
+
5 Мартиненко О. Ю. 404.000 Відмова 104 145 7.5
  • Математика: 104
  • Українська мова та література: 145
  • Середній бал документа про освіту: 7.5
  • РК
+
6 Жукова К. Ю. 359.000 Відмова 104 111 6.4
  • Математика (ЗНО): 104
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Середній бал документа про освіту: 6.4
  • РК
+