Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 15 / К 8

Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 25.09.2018-14.02.2020 (1р 4м)
Подано заяв: 5
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Предко К. В. 85.800 Зареєстровано 0 85.8 0
  • Іноземна мова: 0
  • Середній бал документа про освіту: 85.8
  • Фаховий іспит: 0
2 Щербанов І. А. 79.400 Зареєстровано 0 79.4 0
  • Іноземна мова: 0
  • Середній бал документа про освіту: 79.4
  • Фаховий іспит: 0
3 Тонян О. В. 77.600 Зареєстровано 0 77.6 0
  • Іноземна мова: 0
  • Середній бал документа про освіту: 77.6
  • Фаховий іспит: 0
4 Карпенко І. С. 77.000 Зареєстровано 0 77 0
  • Іноземна мова: 0
  • Середній бал документа про освіту: 77
  • Фаховий іспит: 0
5 Гладка А. В. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Іноземна мова: 0
  • Середній бал документа про освіту: 0
  • Фаховий іспит: 0