Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 10 / К 10

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2018-31.01.2020 (1р 5м)
Подано заяв: 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мищенко Т. А. 20.000 До наказу (контракт) 9 0 11
  • Українська мова: 9
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахаве випробування за спеціальністю: 11
+
2 Гам`янін А. В. 17.000 До наказу (контракт) 9 0 8
  • Українська мова: 9
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахаве випробування за спеціальністю: 8
+
3 Басай К. Б. 16.000 До наказу (контракт) 6 0 10
  • Українська мова: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахаве випробування за спеціальністю: 10
+
4 Ісмаілова Г. М. 15.000 До наказу (контракт) 7 0 8
  • Українська мова: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахаве випробування за спеціальністю: 8
+
5 Білінський О. О. 13.000 До наказу (контракт) 5 0 8
  • Українська мова: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахаве випробування за спеціальністю: 8
+