Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 40 / К 39

Факультет технології високомолекулярних сполук • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2018-30.01.2020 (1р 5м)
Подано заяв: 7
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на контракт: 1
Іноземна мова (іспит) , k=1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 51
Фахове випробування , k=0
Середній бал документа про освіту , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Носач З. О. 211.453 До наказу (бюджет) 89 65.45 0 57
  • Іноземна мова: 89
  • Середній бал документа про освіту: 65.45
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
  • Фахове випробування: 57
+
2 Богдан І. С. 191.800 До наказу (контракт) 50 82.8 0 59 51
  • Іноземна мова: 50
  • Середній бал документа про освіту: 82.8
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
  • Фахове випробування: 59
  • Додаткове фахове випробування: 51
3 Верташова О. І. 185.469 До наказу (контракт) 64 62.47 0 59
  • Іноземна мова: 64
  • Середній бал документа про освіту: 62.47
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
  • Фахове випробування: 59
+
4 Марушкіна А. Д. 211.273 Рекомендовано (контракт) 77 67.27 0 67
  • Іноземна мова: 77
  • Середній бал документа про освіту: 67.27
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
  • Фахове випробування: 67
+
5 Мул А. О. 242.550 Допущено 78 80.55 0 84
  • Іноземна мова: 78
  • Середній бал документа про освіту: 80.55
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
  • Фахове випробування: 84
6 Петриченко А. С. 222.380 Допущено 63 81.38 0 78
  • Іноземна мова: 63
  • Середній бал документа про освіту: 81.38
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
  • Фахове випробування: 78
7 Богуш М. І. 74.963 Зареєстровано 0 74.96 0 0
  • Іноземна мова: 0
  • Середній бал документа про освіту: 74.96
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
  • Фахове випробування: 0