Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 30 / К 30

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2018-01.03.2020 (1р 6м)
Подано заяв: 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендовано на контракт: 3
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Абросімов І. О. 15.000 Рекомендовано (контракт) 7 0 8
  • Українська мова: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фаховий іспит: 8
+
2 Осіпенко В. М. 10.000 Рекомендовано (контракт) 5 0 5
  • Українська мова: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фаховий іспит: 5
+
3 Новіков В. П. 8.000 Рекомендовано (контракт) 4 0 4
  • Українська мова: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фаховий іспит: 4
+