Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2018Запорізька областьКоледж Класичного приватного університету

181 Харчові технології ВМ 54 / К 54

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-01.03.2021 (2р 6м)
Подано заяв: 1
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на контракт: 1
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мойса Є. В. 16.000 Рекомендовано (контракт) 8 0 8
  • Українська мова: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фаховий іспит: 8
+