Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 40 / К 40

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Оригіналів: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 120
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сафін В. Д. 445.000 Допущено 153 131 8.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 153
  • Математика (ЗНО): 131
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
+
2 Карауш А. В. 390.000 Допущено 129 111 7
  • Українська мова та література (ЗНО): 129
  • Історія України (ЗНО): 111
  • Середній бал документа про освіту: 7
+