Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 12 / К 12

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 4
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Іванович І. І. 435.000 Допущено 139 148 6.8
  • Біологія (ЗНО): 139
  • Українська мова та література (ЗНО): 148
  • Середній бал документа про освіту: 6.8
  • РК
2 Кушнірук В. В. 351.000 Допущено 104 109 5.8
  • Математика (ЗНО): 104
  • Українська мова та література (ЗНО): 109
  • Середній бал документа про освіту: 5.8
  • РК
3 Яріш Л. А. 349.000 Допущено 107 111 5.1
  • Біологія (ЗНО): 107
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Середній бал документа про освіту: 5.1
  • СК
  • РК
4 Маселко А. В. 369.000 Скасовано (втрата пріор.) 107 118 6.4
  • Біологія (ЗНО): 107
  • Українська мова та література (ЗНО): 118
  • Середній бал документа про освіту: 6.4
  • РК