Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа ВМ 30 / К 30

Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 5
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 60
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Павленко А. С. 180.000 До наказу (контракт) 100 80
  • Середній бал документа про освіту: 100
  • Фахове випробування: 80
+
2 Коротіна О. В. 166.400 До наказу (контракт) 92.4 74
  • Середній бал документа про освіту: 92.4
  • Фахове випробування: 74
+
3 Дімовчи М. М. 162.000 До наказу (контракт) 80 82
  • Середній бал документа про освіту: 80
  • Фахове випробування: 82
+
4 Кривенко В. В. 154.000 До наказу (контракт) 80 74
  • Середній бал документа про освіту: 80
  • Фахове випробування: 74
+
5 Сидоренко В. Р. 140.200 До наказу (контракт) 64.2 76
  • Середній бал документа про освіту: 64.2
  • Фахове випробування: 76
+