Зачекайте...

242 Туризм ВМ 20

Факультет харчових технологій та сфери обслуговування • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2018-30.01.2020 (1р 5м)
Подано заяв: 5
Сфера обслуговування / Туризм
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит) , k=1
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бурлака Т. А. 334.600 Допущено 148 169 17.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 148
  • фаховий іспит: 169
  • Інші показники конкурсного відбору: 17.6
2 Берестова І. Р. 319.200 Допущено 138 164 17.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 138
  • фаховий іспит: 164
  • Інші показники конкурсного відбору: 17.2
3 Стромило Т. В. 311.000 Допущено 126 170 15
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 126
  • фаховий іспит: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 15
4 Гапій К. О. 298.800 Допущено 115 169 14.8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 115
  • фаховий іспит: 169
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.8
5 Клінт Ю. С. 290.600 Допущено 130 146 14.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • фаховий іспит: 146
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.6