Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 10 / БМ 2 / К 8

Біолого-технологічний факультет • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2018-30.12.2019 (1р 4м)
Подано заяв: 6 • Конкурс на бюджет: 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 4
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 60
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 60
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 1
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 0.1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мурник Ю. С. 162.900 До наказу (бюджет) 80 75 7.9
  • Іноземна мова: 80
  • Фахове вступне випробування: 75
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.9
+
2 Кур`яков О. О. 160.300 До наказу (контракт) 80 65 15.3 1
  • Іноземна мова: 80
  • Фахове вступне випробування: 65
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.3
  • Додаткове: 1
3 Жиряк М. М. 159.600 До наказу (бюджет) 80 74 5.6
  • Іноземна мова: 80
  • Фахове вступне випробування: 74
  • Інші показники конкурсного відбору: 5.6
+
4 Татарінов Д. В. 135.600 До наказу (контракт) 60 69 6.6
  • Іноземна мова: 60
  • Фахове вступне випробування: 69
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.6
+
5 Лось М. А. 125.100 До наказу (контракт) 60 63 2.1
  • Іноземна мова: 60
  • Фахове вступне випробування: 63
  • Інші показники конкурсного відбору: 2.1
+
6 Котенко К. С. 74.700 Відмова 68 0 6.7
  • Іноземна мова: 68
  • Фахове вступне випробування: 0
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.7