Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 1 / К 1

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-28.02.2021 (2р 6м)
Подано заяв: 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Тарганчук І. Ю. 10.000 До наказу (контракт) 4 6 0
  • Українська мова: 4
  • Фахове випробування: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
2 Потапенко К. С. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Фахове випробування: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0