Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 30 / БМ 5 / К 25

Факультет туризму, готельної та ресторанної справи • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2018-31.12.2019 (1р 4м)
Подано заяв: 10 • Конкурс на бюджет: 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 7
Іноземна мова (іспит) , k=1
Фахове випробування , k=1
Фахове випробування , k=0
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Зінкевич О. В. 378.300 До наказу (бюджет) 197 167 14.3
  • Іноземна мова: 197
  • Вступне фахове випробування: 167
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.3
+
2 Голощапова А. А. 352.200 До наказу (бюджет) 180 156 16.2
  • Іноземна мова: 180
  • Вступне фахове випробування: 156
  • Інші показники конкурсного відбору: 16.2
+
3 Макух І. О. 348.500 До наказу (бюджет) 178 153 17.5
  • Іноземна мова: 178
  • Вступне фахове випробування: 153
  • Інші показники конкурсного відбору: 17.5
+
4 Кузь Н. В. 335.300 До наказу (бюджет) 163 158 14.3
  • Іноземна мова: 163
  • Вступне фахове випробування: 158
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.3
+
5 Мучинська О. В. 334.000 До наказу (бюджет) 161 157 16
  • Іноземна мова: 161
  • Вступне фахове випробування: 157
  • Інші показники конкурсного відбору: 16
+
6 Козак Л. І. 331.900 До наказу (контракт) 163 155 13.9
  • Іноземна мова: 163
  • Вступне фахове випробування: 155
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.9
+
7 Король С. Б. 315.000 До наказу (контракт) 142 157 16
  • Іноземна мова: 142
  • Вступне фахове випробування: 157
  • Інші показники конкурсного відбору: 16
8 Шерешков В. О. 306.600 До наказу (контракт) 144 145 17.6
  • Іноземна мова: 144
  • Вступне фахове випробування: 145
  • Інші показники конкурсного відбору: 17.6
+
9 Божинський М. І. 322.900 Відмова 162 147 13.9
  • Іноземна мова: 162
  • Вступне фахове випробування: 147
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.9
10 Кадило Н. В. 303.000 Відмова 146 140 17
  • Іноземна мова: 146
  • Вступне фахове випробування: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 17