Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 25 / К 23

Факультет туризму, готельної та ресторанної справи • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 5
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бродич Ю. А. 70.000 До наказу (контракт) 50 20
  • Середній бал документа про освіту: 50
  • Харчові технології: 20
+
2 Канюга Д. Б. 60.000 До наказу (контракт) 39 21
  • Середній бал документа про освіту: 39
  • Харчові технології: 21
+
3 Потіцька Ю. А. 42.000 До наказу (контракт) 35 7
  • Середній бал документа про освіту: 35
  • Харчові технології: 7
+
4 Дзюбик С. Р. 36.000 Зареєстровано 36 0
  • Середній бал документа про освіту: 36
  • Харчові технології: 0
+
5 Фарина Ю. В. 42.000 Відмова 42 0
  • Середній бал документа про освіту: 42
  • Харчові технології: 0
+