Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 5 / БМ 1 / К 4

Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 4 • Конкурс на бюджет: 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шкурка Б. В. 8.670 До наказу (бюджет) 3.67 5
  • Середній бал документа про освіту: 3.67
  • Фахове випробування: 5
+
2 Квасницький Б. А. 4.780 Зареєстровано 4.78 0
  • Середній бал документа про освіту: 4.78
  • Фахове випробування: 0
3 Гичак В. В. 4.690 Зареєстровано 4.69 0
  • Середній бал документа про освіту: 4.69
  • Фахове випробування: 0
4 Гулій І. М. 4.040 Зареєстровано 4.04 0
  • Середній бал документа про освіту: 4.04
  • Фахове випробування: 0