Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2018Миколаївська областьМиколаївський коледж бізнесу і права Вищого навчального закладу Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»

181 Харчові технології ВМ 3 / К 3

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-30.01.2020 (1р 5м)
Подано заяв: 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Похвіщева В. С. 12.000 До наказу (контракт) 4 0 8
  • Українська мова (Українська мова диктант): 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія харчування: 8
+
2 Матяш Ю. О. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова (Українська мова диктант): 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія харчування: 0