Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 20 / К 20

Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 11
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Іноземна мова (іспит) , k=1
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мокаті В. 10.580 До наказу (контракт) 3 3.58 4
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 3.58
  • Фахове випробування: 4
+
2 Хотінець О. С. 10.000 До наказу (контракт) 3 4 3
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 4
  • Фахове випробування: 3
+
3 Кириленко В. І. 9.130 До наказу (контракт) 3 3.13 3
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 3.13
  • Фахове випробування: 3
+
4 Цисар І. В. 11.830 Зареєстровано 3 3.83 5
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 3.83
  • Фахове випробування: 5
5 Самсонникова К. В. 11.780 Зареєстровано 3 3.78 5
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 3.78
  • Фахове випробування: 5
6 Бутурлін В. Ю. 3.500 Зареєстровано 0 3.5 0
  • Іноземна мова: 0
  • Середній бал документа про освіту: 3.5
  • Фахове випробування: 0
7 Шевченко Г. А. 3.000 Зареєстровано 0 3 0
  • Іноземна мова: 0
  • Середній бал документа про освіту: 3
  • Фахове випробування: 0
8 Древаль Н. П. 3.000 Зареєстровано 0 3 0
  • Іноземна мова: 0
  • Середній бал документа про освіту: 3
  • Фахове випробування: 0
9 Паладій Є. О. 3.000 Зареєстровано 0 3 0
  • Іноземна мова: 0
  • Середній бал документа про освіту: 3
  • Фахове випробування: 0
10 Баран І. О. 3.000 Зареєстровано 0 3 0
  • Іноземна мова: 0
  • Середній бал документа про освіту: 3
  • Фахове випробування: 0
11 Герасименко А. Ю. 3.000 Зареєстровано 0 3 0
  • Іноземна мова: 0
  • Середній бал документа про освіту: 3
  • Фахове випробування: 0