Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 25

Факультет харчових технологій та сфери обслуговування • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2023 (4р 10м)
Подано заяв: 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Псюрніченко П. М. 120.768 До наказу (контракт) 108 124 108 8.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 108
  • Математика (ЗНО): 124
  • Хімія (ЗНО): 108
  • Середній бал документа про освіту: 8.4
  • РК
+
2 Мельниченко О. О. 156.672 Відмова 144 155 7.6 161
  • Українська мова та література: 144
  • Математика: 155
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • Біологія: 161
  • РК
Квота-1