Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 0

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 6
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чечель В. С. 14.000 До наказу (контракт) 5 0 9
  • Українська мова: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахове випробування: 9
+
2 Волкова А. Д. 12.000 До наказу (контракт) 5 0 7
  • Українська мова: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахове випробування: 7
+
3 Коваленко В. І. 9.000 До наказу (контракт) 5 0 4
  • Українська мова: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахове випробування: 4
+
4 Вакун В. В. 8.000 До наказу (контракт) 4 0 4
  • Українська мова: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахове випробування: 4
+
5 Сіренко Л. В. 8.000 До наказу (контракт) 4 0 4
  • Українська мова: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахове випробування: 4
+
6 Пащенко Л. В. 11.000 Допущено 5 0 6
  • Українська мова: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахове випробування: 6