Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа ВМ 100 / К 100

Відокремлений підрозділ `Львівський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури` • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 6
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мороз П. Я. 265.000 До наказу (контракт) 95 170
  • Середній бал документа про освіту: 95
  • Фаховий іспит: 170
+
2 Філін-Юрков Д. Є. 241.300 До наказу (контракт) 71.3 170
  • Середній бал документа про освіту: 71.3
  • Фаховий іспит: 170
+
3 Кінас П. Ю. 240.800 До наказу (контракт) 80.8 160
  • Середній бал документа про освіту: 80.8
  • Фаховий іспит: 160
+
4 Попович Х. Р. 237.000 До наказу (контракт) 77 160
  • Середній бал документа про освіту: 77
  • Фаховий іспит: 160
+
5 Доскоч В. О. 235.600 До наказу (контракт) 75.6 160
  • Середній бал документа про освіту: 75.6
  • Фаховий іспит: 160
+
6 Шарко Ю. І. 213.400 До наказу (контракт) 78.4 135
  • Середній бал документа про освіту: 78.4
  • Фаховий іспит: 135
+