Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 5 / К 5

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 07.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 2
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Волкова А. К. 400.500 Допущено 118 126 7.65
  • Українська мова та література (ЗНО): 118
  • Біологія (ЗНО): 126
  • Середній бал документа про освіту: 7.65
  • РК
2 Пустова М. М. 360.000 Допущено 107 107 6.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Біологія (ЗНО): 107
  • Середній бал документа про освіту: 6.6
  • РК