Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 15 / К 15

Факультет біолого-технологічний • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2022 (3р 10м)
Подано заяв: 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендовано на контракт: 3
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.35 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шукалович Т. О. 160.344 Рекомендовано (контракт) 171 146 148 9.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 171
  • Біологія (ЗНО): 146
  • Історія України (ЗНО): 148
  • Середній бал документа про освіту: 9.8
  • РК
2 Грох М. О. 138.006 Рекомендовано (контракт) 134 134 130 7.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 134
  • Біологія (ЗНО): 134
  • Історія України (ЗНО): 130
  • Середній бал документа про освіту: 7.7
  • РК
3 Андрощук Н. С. 131.376 Рекомендовано (контракт) 151 109 117 8.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 151
  • Біологія (ЗНО): 109
  • Історія України (ЗНО): 117
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
  • РК