Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа ВМ 30 / К 30

Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 10
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Таран М. Д. 198.000 Зареєстровано 198 0
  • Середній бал документа про освіту: 198
  • Фаховий іспит: 0
2 Фурдиш В. В. 196.000 Зареєстровано 196 0
  • Середній бал документа про освіту: 196
  • Фаховий іспит: 0
3 Семченко І. М. 166.000 Зареєстровано 166 0
  • Середній бал документа про освіту: 166
  • Фаховий іспит: 0
4 Сторожук О. В. 166.000 Зареєстровано 166 0
  • Середній бал документа про освіту: 166
  • Фаховий іспит: 0
5 Бойченко І. П. 166.000 Зареєстровано 166 0
  • Середній бал документа про освіту: 166
  • Фаховий іспит: 0
6 Кучеренко О. Д. 160.000 Зареєстровано 160 0
  • Середній бал документа про освіту: 160
  • Фаховий іспит: 0
7 Куюмджи О. В. 160.000 Зареєстровано 160 0
  • Середній бал документа про освіту: 160
  • Фаховий іспит: 0
8 Веселовська В. В. 158.000 Зареєстровано 158 0
  • Середній бал документа про освіту: 158
  • Фаховий іспит: 0
9 Субботіна О. В. 158.000 Зареєстровано 158 0
  • Середній бал документа про освіту: 158
  • Фаховий іспит: 0
10 Марценюк О. А. 152.000 Зареєстровано 152 0
  • Середній бал документа про освіту: 152
  • Фаховий іспит: 0