Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа ВМ 50 / К 50

Відокремлений підрозділ `Миколаївський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури` • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 9
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Попова Т. О. 256.000 До наказу (контракт) 92 164
  • Середній бал документа про освіту: 92
  • Фаховий іспит: 164
+
2 Гнатюк М. Р. 243.000 До наказу (контракт) 81 162
  • Середній бал документа про освіту: 81
  • Фаховий іспит: 162
+
3 Гулькевич В. Д. 239.000 До наказу (контракт) 79 160
  • Середній бал документа про освіту: 79
  • Фаховий іспит: 160
+
4 Павлик О. О. 232.000 До наказу (контракт) 82 150
  • Середній бал документа про освіту: 82
  • Фаховий іспит: 150
+
5 Вознюк Е. О. 232.000 До наказу (контракт) 70 162
  • Середній бал документа про освіту: 70
  • Фаховий іспит: 162
+
6 Кузьменко І. В. 229.000 До наказу (контракт) 79 150
  • Середній бал документа про освіту: 79
  • Фаховий іспит: 150
+
7 Тітова В. О. 227.000 До наказу (контракт) 82 145
  • Середній бал документа про освіту: 82
  • Фаховий іспит: 145
+
8 Садовська К. С. 220.000 До наказу (контракт) 74 146
  • Середній бал документа про освіту: 74
  • Фаховий іспит: 146
+
9 Керкез М. І. 218.000 До наказу (контракт) 68 150
  • Середній бал документа про освіту: 68
  • Фаховий іспит: 150
+