Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 14 / К 14

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2018-28.02.2021 (2р 6м)
Подано заяв: 6
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Обада Н. В. 468.000 Допущено 152 8.6 150
  • Біологія (ЗНО): 152
  • Середній бал документа про освіту: 8.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 150
  • РК
2 Цуркан Я. В. 403.000 Допущено 111 7.7 135
  • Математика (ЗНО): 111
  • Середній бал документа про освіту: 7.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 135
  • РК
3 Тимошевська О. І. 401.000 Допущено 120 8 121
  • Біологія (ЗНО): 120
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • Українська мова та література (ЗНО): 121
  • РК
4 Дмитрієва К. Р. 396.000 Допущено 117 6.8 131
  • Математика (ЗНО): 117
  • Середній бал документа про освіту: 6.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 131
  • СК
  • РК
5 Стругова К. Л. 396.000 Допущено 100 8.4 132
  • Історія України (ЗНО): 100
  • Середній бал документа про освіту: 8.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 132
  • РК
6 Близнюк Ю. Ю. 376.000 Допущено 128 5.6 112
  • Історія України (ЗНО): 128
  • Середній бал документа про освіту: 5.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 112
  • РК