Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 5 / БМ 3 / К 2

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 15.09.2018-29.01.2021 (2р 5м)
Подано заяв: 3 • Конкурс на бюджет: 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Москаленко О. І. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова (диктант): 0
  • Письмовий іспит: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
2 Шийка О. В. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова (диктант): 0
  • Письмовий іспит: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
3 Треба І. М. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова (диктант): 0
  • Письмовий іспит: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0