Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 6 / БМ 2 / К 4

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 15.09.2018-29.01.2021 (2р 5м)
Подано заяв: 5 • Конкурс на бюджет: 2.5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бондар В. В. 426.000 Зареєстровано 7.3 123 150
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 123
  • Біологія (ЗНО): 150
  • РК
+
2 Смалюх А. В. 386.000 Зареєстровано 7.3 104 129
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 104
  • Біологія (ЗНО): 129
  • РК
3 Сарафинюк Є. О. 377.000 Зареєстровано 6.7 118 112
  • Середній бал документа про освіту: 6.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 118
  • Біологія (ЗНО): 112
  • РК
4 Антончик В. Ю. 361.000 Зареєстровано 6.5 111 105
  • Середній бал документа про освіту: 6.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Історія України (ЗНО): 105
  • РК
5 Вальков О. В. 352.000 Зареєстровано 5.8 105 109
  • Середній бал документа про освіту: 5.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 105
  • Біологія (ЗНО): 109
  • РК