Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 2 / БМ 2

Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 4 • Конкурс на бюджет: 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
додаткове тестування за фахом (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Демяченко Т. В. 279.300 До наказу (бюджет) 99.3 180
  • Середній бал документа про освіту: 99.3
  • тестування за фахом: 180
+
2 Ященко В. Г. 279.100 До наказу (бюджет) 99.1 180
  • Середній бал документа про освіту: 99.1
  • тестування за фахом: 180
+
3 Лобатий Р. В. 193.400 До наказу (контракт) 73.4 120
  • Середній бал документа про освіту: 73.4
  • тестування за фахом: 120
+
4 Тульпа А. О. 89.100 Скасовано НЗ 89.1 0
  • Середній бал документа про освіту: 89.1
  • тестування за фахом: 0