Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 30

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 10.09.2018-10.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мельникович І. О. 501.000 До наказу (бюджет) 10.1 150 170
  • Середній бал документа про освіту: 10.1
  • Українська мова та література: 150
  • Біологія: 170
  • РК
Квота-1 +
2 Бордюгова Г. В. 491.000 До наказу (бюджет) 8 170 161
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • Українська мова та література: 170
  • Біологія: 161
  • РК
Квота-1 +
3 Гончарик Д. С. 440.000 Відмова 6 160 140
  • Середній бал документа про освіту: 6
  • Українська мова та література: 160
  • Біологія: 140
  • РК
Квота-1