Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 0

Молодший спеціаліст (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.10.2018-30.06.2020 (1р 9м)
Подано заяв: 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 2
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 2
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Потій Д. В. 8.200 Зареєстровано 0 0 8.2
  • Українська мова: 0
  • Біологія: 0
  • Середній бал документа про освіту: 8.2
2 Залуговський О. І. 7.800 Зареєстровано 0 0 7.8
  • Українська мова: 0
  • Біологія: 0
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
+
3 Ставицька Ю. С. 7.100 Зареєстровано 0 0 7.1
  • Українська мова: 0
  • Біологія: 0
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
+