Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2018Харківська областьХарківський державний університет харчування та торгівлі

181 Харчові технології ВМ 2 / БМ 2

Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 6 • Конкурс на бюджет: 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на контракт: 2
додаткове тестування за фахом (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гавриляка Н. О. 296.000 До наказу (бюджет) 100 196
  • Середній бал документа про освіту: 100
  • тестування за фахом: 196
+
2 Нестеров Д. О. 286.300 До наказу (бюджет) 98.3 188
  • Середній бал документа про освіту: 98.3
  • тестування за фахом: 188
+
3 Сінєщокова Д. С. 242.600 Рекомендовано (контракт) 98.6 144
  • Середній бал документа про освіту: 98.6
  • тестування за фахом: 144
4 Федорова С. Є. 206.100 Рекомендовано (контракт) 98.1 108
  • Середній бал документа про освіту: 98.1
  • тестування за фахом: 108
5 Бикова Д. О. 85.500 Відмова 85.5 0
  • Середній бал документа про освіту: 85.5
  • тестування за фахом: 0
+
6 Більченко В. А. 76.600 Скасовано НЗ 76.6 0
  • Середній бал документа про освіту: 76.6
  • тестування за фахом: 0
+