Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа ВМ 19 / К 19

Управління та адміністрування • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-15.07.2021 (2р 11м)
Подано заяв: 6
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Оригіналів: 5
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 100
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ропан А. Д. 0.000 Зареєстровано 0
  • Фаховий вступний іспит: 0
+
2 Крамчаніна М. В. 0.000 Зареєстровано 0
  • Фаховий вступний іспит: 0
+
3 Карпій А. О. 0.000 Зареєстровано 0
  • Фаховий вступний іспит: 0
+
4 Бондарева Н. В. 0.000 Зареєстровано 0
  • Фаховий вступний іспит: 0
+
5 Желтов О. О. 0.000 Зареєстровано 0
  • Фаховий вступний іспит: 0
6 Нікітіна Л. А. 0.000 Зареєстровано 0
  • Фаховий вступний іспит: 0
+