Зачекайте...

073 Менеджмент ВМ 30 / К 30

Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2018-31.12.2019 (1р 4м)
Подано заяв: 7
Управління та адміністрування / Менеджмент
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Іноземна мова (іспит) , k=1
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ткачук А. В. 12.450 До наказу (контракт) 3 4.95 4 0.5
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 4.95
  • Фахове випробування: 4
  • Інші показники конкурсного відбору: 0.5
+
2 Мілова А. В. 11.040 До наказу (контракт) 3 3.04 5
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 3.04
  • Фахове випробування: 5
+
3 Бабчук С. О. 10.340 До наказу (контракт) 3 3.34 4
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 3.34
  • Фахове випробування: 4
+
4 Шумілов Б. Б. 9.920 До наказу (контракт) 3 3.92 3
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 3.92
  • Фахове випробування: 3
+
5 Іовін О. А. 9.760 До наказу (контракт) 3 3.76 3
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 3.76
  • Фахове випробування: 3
+
6 Спасов А. Г. 9.560 До наказу (контракт) 3 3.56 3
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 3.56
  • Фахове випробування: 3
+
7 Засідкевич А. В. 6.650 Зареєстровано 3 3.65 0
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 3.65
  • Фахове випробування: 0