Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 39 / К 39

Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-28.02.2021 (2р 6м)
Подано заяв: 7
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на контракт: 2
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Щербатюк В. О. 359.000 До наказу (контракт) 184 175
  • Фаховий іспит: 184
  • Середній бал документа про освіту: 175
+
2 Хриплива Н. О. 355.000 До наказу (контракт) 170 185
  • Фаховий іспит: 170
  • Середній бал документа про освіту: 185
+
3 Гнатишак І. В. 338.000 Рекомендовано (контракт) 176 162
  • Фаховий іспит: 176
  • Середній бал документа про освіту: 162
4 Васьковська О. М. 334.000 Рекомендовано (контракт) 170 164
  • Фаховий іспит: 170
  • Середній бал документа про освіту: 164
5 Хриплива Н. О. 185.000 Скасовано НЗ 0 185
  • Фаховий іспит: 0
  • Середній бал документа про освіту: 185
+
6 Щербатюк В. О. 175.000 Скасовано НЗ 0 175
  • Фаховий іспит: 0
  • Середній бал документа про освіту: 175
7 Васьковська О. М. 164.000 Скасовано НЗ 0 164
  • Фаховий іспит: 0
  • Середній бал документа про освіту: 164