Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2018Харківська областьХарківський державний університет харчування та торгівлі

181 Харчові технології ВМ 2 / БМ 2

Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 3 • Конкурс на бюджет: 1.5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
додаткове тестування за фахом (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Панін О. С. 288.700 До наказу (бюджет) 192 96.7
  • тестування за фахом: 192
  • Середній бал документа про освіту: 96.7
+
2 Береза В. В. 263.400 До наказу (бюджет) 180 83.4
  • тестування за фахом: 180
  • Середній бал документа про освіту: 83.4
+
3 Горбачов О. О. 200.800 До наказу (контракт) 116 84.8
  • тестування за фахом: 116
  • Середній бал документа про освіту: 84.8
+