Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2018Харківська областьХарківський державний університет харчування та торгівлі

181 Харчові технології ВМ 2 / БМ 2

Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 8 • Конкурс на бюджет: 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендовано на контракт: 3
додаткове тестування за фахом (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ніколенко А. М. 295.800 До наказу (бюджет) 196 99.8
  • тестування за фахом: 196
  • Середній бал документа про освіту: 99.8
+
2 Копилов Я. М. 274.600 До наказу (бюджет) 184 90.6
  • тестування за фахом: 184
  • Середній бал документа про освіту: 90.6
+
3 Кісіль М. О. 217.400 До наказу (контракт) 128 89.4
  • тестування за фахом: 128
  • Середній бал документа про освіту: 89.4
+
4 Бондар А. Ю. 207.900 До наказу (контракт) 120 87.9
  • тестування за фахом: 120
  • Середній бал документа про освіту: 87.9
+
5 Стремоухова А. С. 231.400 Рекомендовано (контракт) 136 95.4
  • тестування за фахом: 136
  • Середній бал документа про освіту: 95.4
6 Балико Д. С. 223.600 Рекомендовано (контракт) 128 95.6
  • тестування за фахом: 128
  • Середній бал документа про освіту: 95.6
7 Кобченко Т. С. 221.500 Рекомендовано (контракт) 128 93.5
  • тестування за фахом: 128
  • Середній бал документа про освіту: 93.5
+
8 Воронько В. С. 99.400 Відмова 0 99.4
  • тестування за фахом: 0
  • Середній бал документа про освіту: 99.4