Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 1 / БМ 1

Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 4 • Конкурс на бюджет: 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 3
додаткове тестування за фахом (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Тохтамиш А. В. 222.500 До наказу (бюджет) 128 94.5
  • тестування за фахом: 128
  • Середній бал документа про освіту: 94.5
+
2 Кушнарьова А. Б. 210.300 До наказу (контракт) 124 86.3
  • тестування за фахом: 124
  • Середній бал документа про освіту: 86.3
+
3 Савісько О. П. 273.800 Відхилено (бюджет) 184 89.8
  • тестування за фахом: 184
  • Середній бал документа про освіту: 89.8
4 Олексенко І. В. 81.800 Скасовано НЗ 0 81.8
  • тестування за фахом: 0
  • Середній бал документа про освіту: 81.8
+