Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 0

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2018-28.02.2023 (4р 6м)
Подано заяв: 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.45 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кольченко Т. К. 165.036 До наказу (контракт) 174 144 187 9.3 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 174
  • Історія України (ЗНО): 144
  • Географія (ЗНО): 187
  • Середній бал документа про освіту: 9.3
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК
2 Сквороднєв І. О. 127.398 До наказу (контракт) 138 136 107 6.2 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 138
  • Історія України (ЗНО): 136
  • Математика (ЗНО): 107
  • Середній бал документа про освіту: 6.2
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК
+
3 Винокуров Ф. С. 118.116 Допущено 122 103 122 7.9 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 122
  • Історія України (ЗНО): 103
  • Географія (ЗНО): 122
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК