Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 50 / К 50

Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2018-31.03.2023 (4р 7м)
Подано заяв: 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.09
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.01
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Охременко В. К. 146.268 До наказу (контракт) 138 138 148 10 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 138
  • Математика (ЗНО): 138
  • Біологія (ЗНО): 148
  • Середній бал документа про освіту: 10
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК
+
2 Роздорський К. О. 135.272 Допущено 131 124 139 8.8 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 131
  • Математика (ЗНО): 124
  • Біологія (ЗНО): 139
  • Середній бал документа про освіту: 8.8
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК
3 Кочетова А. М. 123.512 Допущено 142 104 122 8.1 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 142
  • Математика (ЗНО): 104
  • Історія України (ЗНО): 122
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК
4 Сорока В. О. 114.260 Допущено 107 107 112 7.8 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Математика (ЗНО): 107
  • Біологія (ЗНО): 112
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК